Projecten Buitenshuis

Van Oyen Timmerwerk biedt vakwerk in vele soorten en maten. Neem hieronder een kijkje van zijn projecten.

Plantenbak

Uitdaging: De voortuin is nog een beetje kaal. Eigenlijk moet er iets staan wat de voortuin gezelliger maakt, wat past bij het huis én wat als scheiding van de voortuin kan dienen. Daarnaast mag deze niet te zwaar zijn, want we moeten 'm wel kunnen verplaatsen.

Uitkomst: Van Oyen Timmerwerk inschakelen. Zie hier het zowel praktische als sfeervolle resultaat dat ook dient als afscheiding.

Loungebank

Uitdaging: Hoe kunnen we vanaf het voorjaar het comfort van binnen naar buiten verplaatsen om zo te genieten van het mooie weer? Daarnaast moet er ook genoeg plek zijn voor een gezellige barbecue met vrienden of familie.

Uitkomst: Van Oyen Timmerwerk inschakelen. Zie hier het resultaat waarmee al volop is genoten van de heerlijke zomeravonden.

Multifunctionele pergola

Uitdaging: Een tuin dient steeds vaker als verlengstuk van een huis, om in de buitenlucht te genieten van een sfeervolle omgeving. Om deze sfeer te creëren moet aan alles worden gedacht; zo ook een overzichtelijk terras met beplanting en speelplezier voor de kids.

Uitkomst: Van Oyen Timmerwerk inschakelen. Zie hier de schitterende houten pergola als eye-catcher van de tuin.

Meer weten?

Van Oyen Timmerwerk uit de regio Midden Delfland is dé specialist op het gebied van vakkundig timmerwerk. Heeft u een vraag aan de vakman, neem dan gerust telefonisch of per mail contact op.